18SX

Posted on November 29, 2006. Filed under: Business Internet |

#
tengok jangan tak tengok…
#

duit-internet.gif

Tengoklah gambar di atas ni. Mr. Shuth buat.. tapi dia lupa letak domain parking 😦

Takpe. OK. Selain domain parking, anda bolehlah pilih mana2 satu cabang buat duit di internet. Pasni kalau dok merungut tak dak idea ntuk cari duit, jangan salahkan aku tak bagitahu 🙂

Kalau boleh nak buat sume, tapi biarlah buat masa ni aku dengan domain parking dan projek pertama aku tu…

Wokeh, promote sket:

  1. Jangan lepaskan peluang conquer dunia affiliate. Klik sini
  2. Alahai.. lupe plak…

Ok.. Sekarang ni korang berada di cabang yang mana?

Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

8 Respons to “18SX”

RSS Feed for Blog En. Aku Comments RSS Feed

ada ke tajuk cam tu .. hahhahahah

haha… dia lupa letak laa :P… bab affiliate tu sapa x reti lagi nk install leh beli ebook saya 😀

nak tarik pengunjung pun guna ar tajuk agak-agak….aku terpaksa usha line clear dlu…. 😛

HALAMAK …. kekekeke..tertipu aku..

huhuhu..title tu terlalu ghairah sehingga aku terklik..sebenarnya aku takmau klik, tapi terklik jugak..mana aci camni..hihihi..aku dah tgk benda ni kat blog shuth..

Erm..aku kat bahagian web design/servis..
yang lain2 belum lagi..
Kepada sesiapa yg nak tempah blog/site sila cari aku(sori en aku, promote skit.. 🙂

yep aku pun kat cabang web design… =)

erk..bgs tajuk ni..hehe

mmg sgt membantu rajah tu.
nk simpan boleh?

😛


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: