Blog Cikgu Maizul

Posted on November 25, 2006. Filed under: General |

Ok.. takde cite best hari ni…
Fuad, kalo ada salah dan silap, kupohon kemaafan…

Ok kawan2… aku menyarankan sesapa yang rajin, bolehlah mempromosi blog kawan kita yang telah kena suspend.

Sila lawati blog baru beliau di sini: Blog CikguOnline: Maizul

===========================================================
To WordPress.com:
The reason we are using your service is because believe in and confidence on your tolerance towards any bloggers here. Please, give warning first before you suspend any account. We know you have all the rights to do whatever you want, but for the sake of the WordPress.com community, please be more tolerance.
===========================================================

This is not good. Aku perlu pindah ke blogspot nampak gayanya..

Script WordPress bagus, tapi tukang handle ini .com sangat menduka-citakan…

Calo…

Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

12 Respons to “Blog Cikgu Maizul”

RSS Feed for Blog En. Aku Comments RSS Feed

En. Aku tq sudi buat pengumuman kat sini… Allah saja yang dapat balas jasa…. 😉

Bagak, tak leh komen kat blog ngko. nak komen kene register, nak register tak leh huhuhu..

Heh, sama ah. Ingat nak gak komen kat blog mr bagak, tapi x blh.

Oh ya, en aku nak pindah ke blogspot pulak ya?

Baru berkira-kira.. tak tahu lagi…

ahai..awat tak pakai .com trus en. aku?lagipun pakai wordpress baru ok..SEO friendly..

Aha.. ye tak ye… betul gak cakap mr bat tu…

Kesian CikguOnline

nak sep bandwith.. skang ni akaun aku dah ada 5 web, kalo masuk yang ni jadi 6.. feh.. takot bandwith habih gune…

tudia..patut pun..memang nak kena sep la kalau camtu..huhu..yg pakej hosting yg aku guna skrg ni pelik la..aku sampai sekarang taktau berapa bandwidth limit dia..sebab bila aku check bandwidth usage dia tunjuk 0% ja, padahal dah nak dekat 2Gb..aku pakai Hive Hosting..

tq enaku kerana bagi tahu
sebenarnya saya pun sedih kenapa tak de org komen tulisan saya sekian lamanya…apakah salahku 😦

tapi tak lah sesedih Cikgu Online. kuat kan hati cikgu, jangan patah semangat. kesilapan cikgu akan dijadikan pengajaran kepada semua orang.

insyaAllah saya cuba baiki lepas tulis ni

Bagak..mmg cuba beberapa kali nak komen tapi kena register..tu yg terbantut..insyaallah saya akan war-warkan juga bloh cikguonline yg baru

salam kenal buat semuanya…saya errenz dari indonesia – malang…:-d


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: