System Aku

Posted on November 14, 2006. Filed under: Projek Mr. Aku |

====================================
Post ini tajaan http://www.includeus.com/?bm=

====================================

Hello sume.

Ok. Kalau ikut shuth, aku kene gune ‘saya’ untuk urusan bisnes. 😉

http://www.mohdsuhaimy.com/2006/11/10/kunci-kegagalan-vs-kunci-kejayaan/

Untuk urusan ni, mungkin ada pengecualian 🙂

Kalau ikut smartzul,

http://blog.smartusaha.com/teknik-pemasaran/2006/11/kemahiran-menguasai-sesuatu-dengan-cepat/

kene kuasai sesuatu dengan cepat.

Walaupun aku gagal mengikut apa yang disarankan, inilah aku nak promosi sket sistem aku.

Anda sila jawab YA untuk kenyataan dibawah (KECUALI pengalaman anda tidak seperti di bawah :P):

1- Join affiliate dan dapat komisen hasil promosi adalah sesuatu yang sangat indah
2- Pernah terfikir alangkah BERTAMBAH indahnya jika orang lain sudi melakukan promosi untuk anda
3- Menyedari hakikat tak mungkin orang lain – yang sama-sama cari makan – mahu lakukan promosi untuk anda
4- Pernah terfikir akan ada juga orang lain yang sanggup tolong anda
5- Pernah berharap sistem affiliate yang lebih menguntungkan

YA atau TIDAK untuk kenyataan di atas, anda dijemput untuk mencuba system aku. Tapi kene subscribe dulu le… aku nak tengok sambutan dolu..

ok.. chow… klik link di bawah
http://www.includeus.com/?bm=

P.S: ini adalah percubaan pertama aku, di mana salah silap, cacat cela, aku alu-alukan komen yang membina. boleh kemukakan di [aku at enaku.com]

Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

11 Respons to “System Aku”

RSS Feed for Blog En. Aku Comments RSS Feed

Ok.. memandangkan 2 orang ni sungguh pantas subscribe, walaupun aku baru jer launch pra-launch bonus $1 seorang jika anda berdua ada Paypal.

Mereka adalah:
fai
surfaddict

Ok.. untuk subscriber ke-7, 11, 20 dan 100
anda juga akan dapat $1 ke dalam akaun PayPal. kalo takde kire batal. dan kepada penaja kepada subscriber ke-7,11,20,100 anda masing-masing akan mendapat $0.50 untuk setiap subscriber. ini bermakna, jika subscriber ke-7,11,20 dan 100 adalah tajaan anda, anda mendapat $2. clear? ok.

cemana nak jadi penaja? promote link ni
http://www.includeus.com/?bm=&taja=nama

di mana nama adalah nama yang anda isi semasa anda sendiri subscribe.

contoh: http://www.includeus.com/?bm=&taja=fai

aku dah subscribe. x dapat pun emel. lambat la.. 🙂
Anyway, sistem ni pasai apa

hehehe.. tungguuuuu… lambat maybe ada masalah sket kat freeautobot.. takpe.. tunggu sampai besok.. kalo takde jugak.. aku kene godek2 sket la.. tadi godek gak.. tapi tak setel lagi.. aku dah test banyak kali sblom umum ni.. tup2 time ni la dia nak buat hal.. hampeh tol.. takpe.. kita tungguuuu….

Den dah subscribe.

Bagus-bagus, kau buat dulu
Aku tengah belajar juga ni
Nanti kita boleh tanya-tanya

Tahniah

saspen betul sistem nih 🙂 semoga sukses brader!!

Syeikh.. awat aku dah 2 hari x dpt lagi email hang… Banyak sgt kot orang subcribe noo..

Ye la saya pun tak dapat email lagi something wrong kot

NAk try pulak nih…

Assalamualaikum…

Nampaknya sesiapa yang tidak menerima email confirmation perlu subscribe sekali lagi. aku minta maaf. entahla apa yang menyebabkan email tak sampai.

solution: sila subscribe sekali lagi. aku betul2 mintak maaf.

//Fuad,tazamfn patutla aku tengok korang tak validate lagi.. hmm.. gune bende free memang leceh no..


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: