Takziah…

Posted on Oktober 13, 2006. Filed under: Berita Sedih |

Entahlah… Minggu ini merakamkan pengalaman sedih buat sesetengah orang…

Sekarang tengah sibuk setup affiliate.. doakan kejayaan aku…

Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

8 Respons to “Takziah…”

RSS Feed for Blog En. Aku Comments RSS Feed

Mr.aku,

Cuba ko try script ni:

http://www.hotscripts.com/Detailed/54942.html

Aku pun tengah mencuba

semoga berjaya… dan jangan lupa jemput kami untuk buat jv…

Good job bro.. teruskan usaha anda.. jadilah USAHAWAN YANG BERJAYA 😀

🙂 nanti aku dah lancarkan mungkin ko akan reproduce ebook ko.. (kalau berminat la) heheheh 🙂
TunggUUuuuuUu…

Wah… nak setup affiliate? Heh.. ni yang den gomar ni.. 😛

Wah2…dah lama aku nntikan nih…

halamak… semakin takut aku dengar…

terpaksa la potong stim korang sekali lagi 😛 :
ini bukan macam malaysiapal.. tak mampu aku nak bagi duit ntuk orang promote ebook free 🙂

tapi system yang tengah aku buat ni, mungkin memudahkan/menjimatkan masa korang ntuk promote affiliate link korang… tu jer 🙂

jangan terlalu berharap… aku work alone nih.. takde bincang ngan sesapa.. tu yang berat sket tu…


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: