Buat Masa Ini…

Posted on Oktober 10, 2006. Filed under: Download, Projek Mr. Aku |

#
Ini adalah makluman bagi mereka yang tidak mengetahui… dan yang ingin mengetahui lebih lanjut…
#


Aku sedang dalam kesibukan menyiapkan satu projek untuk komuniti internet mesia ni. Secara ringkas, ia adalah:
Download Free Ebook + Affiliate Program

Satu Ebook sudah siap.. a few more to finish up.

Masalah aku sekarang nak setup affiliate program. Dah try JV Affiliate Manager cadangan mr. sufian di wangcyber. (link: http://www.wangcyber.com/forum/showthread.php?t=64&page=4)

tetapi tidak berjaya! 😦

Sekarang aku nak cuba Post Affiliate Pro, tapi scriptnya aku tak ada.. sesapa yang ada tu, bleh la hulur-hulurkan ye.. 😀

OK. Projek ebook tu serampang sebenarnya. Selain menjadi 1st projek aku (harap-harap diterima ramai), ia adalah wadah aku ntuk menceritakan tentang domain parking.. kalo tak caya, bleh tengok folder ebook2 aku kat bawah ni

Folder Ebook

OK. lagi satu masalah aku adalah ‘ayat power’. aku tak pandai nak buat ayat power. hmm…

adakah aku buat sume ni ntuk duit? hmm.. maybe..

tapi it’s more to traffic monetization.. and network building.

“Mempunyai ramai domain yang menjadi bangsat membuatkan hari-hariku digunakan untuk memerah otak supaya dapat memeriahkan domain-domain tersebut”

Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

13 Respons to “Buat Masa Ini…”

RSS Feed for Blog En. Aku Comments RSS Feed

hmm bila agak agak tu enaku….yang lebih details lagi ya…cayok

thanks linn.

tazamfn, ‘lebih detail’ gua tak bleh jamin 🙂 sebab gua memang suke simple. tapi yang pasti, sume ebook tu adalah penerangan bergambar. mungkin lebih senang terang guna gambar..

ke en. aku nak script free nih..

Haha..itu rupanya jawapan teka teki ko aritu.. heh.. Good luck..

safwan, yang free lagi bagus… 😀 ada ke?

yang free ada. tapi aku tak pernah guna. pasal tak buat affiliate program lagi stakat ni.
http://jam.jrox.com/
tapi yang ni limit sampai 250 affiliate je. kalau nak lagi kena bayar license dia $250..

http://www.affilit.co.uk/32456/affilit3.zip
yang ni pulak memang free. tapi no komen..

Wah dah siap ebook HOHO bagus2 😀

terpikir jugak nak buat e-book tp tak tau la pasal aper… hmm maybe after this ader idea boleh buat satu….. heheh… kalau buleh buat free la…boleh increase traffic….

post affiliate bole download kan?

ade yg free pnya..

aku nyer blog down ar…setan nyer web provider…

@aman: sape web provider ko? bleh kasik sume tau…
@safwan: safwan, tenkiu.
@fuad: hehehe.. aku dah jawab dalam post sblom ni…

@semua: skang ni aku tengah install jrox cadangan safwan… mintak2 la best.. hehehe.. pastu bleh la ebook dilancarkan….

yup..setuju yang domain parking leh bawak duit. can’t wait for your e-book huh . 😉


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: