Ebook + ? = Potensi Duit?

Posted on Oktober 3, 2006. Filed under: Download |

Apakah tanda soal itu?

Ebook Panduan Pendaftaran PayPal

Advertisements

Make a Comment

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

6 Respons to “Ebook + ? = Potensi Duit?”

RSS Feed for Blog En. Aku Comments RSS Feed

Erk.. Camne nk ambik e-book nyer?

wooopp… belum open ntuk donlod.. nampaknya mesej tak kesampaian..

mesej post ini:
Ebook + (sesuatu) = Potensi Duit?
Apakah (sesuatu) itu?

yang gambar ebook aku tu, tu Panduan Pendaftaran Paypal, benda tu mudah jer.. tapi sebagai salah satu daripada beberapa ebook experiment aku, kena masukkan gak la..

aku tak tahu konsep yang aku nak ketengahkan ni dah ada orang buat atau blom.. tapi memang konsep ni lahir dari idea aku 🙂 kalau dah ada orang buat tu, maknanya depa lagi pantas dari aku la… apa idea aku tu? aha.. ia ada kena mengena dengan soalan aku dalam post ni.. kalu sesapa bleh jawab, ada bonus aku sediakan dalam ebook aku nanti…

Hurm… marketing kot.. heh

memang marketing.. tapi marketing terlalu umum.. khususkan…

affiliate link… ho! ho! ho!

anda betul.. kalo Fuad masuk sini, terjawabla sudah..

dan terjawab juga kenapa aku lambat sket.. sebab ada back-end system ntuk ebook free tu..


Where's The Comment Form?

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggers like this: