Archive for September 2006

Get Your Hand into Domain Parking – The Last Episode

Posted on September 28, 2006. Filed under: Domain Names |

Get Your Hand into Domain Parking – Part 3 The Last Episode

ARE YOU RRREADY?!!
(selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 6 so far )

Care The Cashflow, You Idiot!!!

Posted on September 26, 2006. Filed under: General |

This is my first attempt to write in English. Please excuse my poor English skill.

(selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 11 so far )

Aku Akan Bunuh Bangsat Tak Guna!

Posted on September 24, 2006. Filed under: Domain Names |

Sumpah! Aku akan bunuh bangsat-bangsat tu!
(selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 18 so far )

Salam Ramadhan

Posted on September 23, 2006. Filed under: Meraikan Hari |

Alhamdulillah, merasa lagi kedatangan Ramadhan…
(selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 6 so far )

Get Your Hand into Domain Parking – Part 2

Posted on September 22, 2006. Filed under: Domain Names |

#
Aku tak dapat apa2 feedback dari pembaca walaupon bilangan pengunjung meningkat, jadi, amat sukar bagi aku menilai di mana kelemahan penulisan aku, adakah pengunjung betul2 benci dengan tutorial yang tidak siap?

(selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 10 so far )

Get Your Hand into Domain Parking – Part 1

Posted on September 20, 2006. Filed under: Domain Names |

First things first: Dapatkan checklist aku ni 🙂
(selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 4 so far )

Kenapa anda perlu MAKAN GAJI?

Posted on September 18, 2006. Filed under: Business, Employment |

———————————————————————————–
Post ini sebagai menunaikan janji aku kepada sorang netpal nak cerita kelebihan MAKAN GAJI. Disamping itu, aku masih dalam proses menyiapkan tutorial Domain Names. Baru ku tahu betapa susahnya nak buat tutorial. Kudos to All of Tutorial Makers!

———————————————————————————–
(selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 7 so far )

Price Is What You Pay, Value Is What You Get

Posted on September 17, 2006. Filed under: Favourite Quotes, Financial Literature, Thought for a lifetime |

——————————————————————————————
Tengah prepare post-post ntuk Domain Names category. Takleh la ajar semua sekaligus, aku kene selitkan unsur yang menjadi wadah utama blog ini – to let the readers know that they HAVE TO be financially literated! Kalau tidak, no point aku ceritakan ilmu-ilmu how-to ni, because in the end, you will fail jugak..
——————————————————————————————

(selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 2 so far )

Welcome to My World – Domain Parking

Posted on September 15, 2006. Filed under: Domain Names |

———————————————-
hari ni kurang sebok, lalalala.. seronok betol.
———————————————-

Ok, maklumat yang ingin disampaikan totally bukan sesuai untuk semua orang. Harap maklum.

Apa itu domain parking? (selanjutnya…)

Read Full Post | Make a Comment ( 13 so far )

Domain Parking Industry. Are You In or Are You Out?

Posted on September 14, 2006. Filed under: Domain Names |

—————————————————————————————
Setelah hampir naik gila 😛 kerana sukar mencari ruang untuk menulis yang semakin sempit, kini aku berjaya lagi menambah 1 post untuk anda.
Kali ini aku bawakan cerita aku dan dunia online-ku, cerita yang aku janjikan sebelum ini, cerita yang aku percaya ramai yang sudah tahu, tetapi biarlah aku meneruskan juga ceritaku 🙂
—————————————————————————————

Post ini adalah post pendek, menantikan komen dari anda. Mudah saja soalan aku:
1. Nyatakan sejauh mana anda tahu mengenai domain parking. tidak lebih dari 250 patah perkataan. 😆
2. Apa pandangan anda mengenai domain parking? Baik? Buruk? Ingin tahu?
3. Adakah domain parking munasabah dengan prinsip hidup dan kewangan anda?

Read Full Post | Make a Comment ( 10 so far )

« Entri-entri Sebelumnya

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...